ARKISTO 2019 - 2020

Joulujuhla 2019 Raahen saurakuntatalolla, hyvän ruuan ja ohjelman parissa vietimme mukavan kaksituntisen. Juhlaan olimme saaneet vieraaksemme Kirkkoherra Harri Joensuun. Hän piti herkistävän juolupuheen juhlassamme. Lauloimme yhdessä ja yksittäin. Lauluryhmämme esitti kolme laulaua, välissä herkkä jouluruno Marjaanan lausumana. Loppulauluna Pnetti lauloi kauniin laulun "Aavistus" Matiaksen säestyksellä.

Kirkkoherra Harri Joensuu odottaa - kohta pääset
Yleiskuvia - ruokailukin näyttää olevan menossa.
Kaarlo ja Meeri
Yleiskuva Heikki Rahikkala näköpaikalla
Yleisökuvia
Yleisökuvia
Yleisökuvia etu alalla Saarelan pariskunta
Aulis ja Arvi - juttutuokio
Harri Joensuun herkkä juhaan sopiva puhe
Loppulauluna Pentti lauloi Matiaksen säestyksellä "Aavistu"

 

Raahen Pekanpäivät ovaa tänävuonna 27 - 30.6.2019. Meidän paikat ovat kuin ennenkin kävelykadulla ja Raahelan päädydyssä. Työpäivät valmistelu torstaina 27.6 klo 10:00 alkaen.Markkinapäivät 28 ja 29.6. Silloin töihin aamuvarhaisesta alkaen. Kuvia edellisistä tapahtumista.

Historiaa juhlista, Nyt 21,3,2019 juhlitaan

 

TÄSSÄPÄ PARIKUVAA 17.7 LAULILLASTA. LAULUT ON LAULETTU NYT HUILITAAN JA SYYSKUUN ALUSTA  TÄYSILLÄ ETEEBN PÄIN.

PEANPÄIVÄT 2019

Nyt on helppo huokaista. "Markkinat" ovat takana. Te ahkerat talkoolaiset teitte huiman työn. Kolmenapäivänä ahkerointia. Kiitos kuuluu teille kaikille. Teitä oli pajon käsittyö esilä ja myynti kahviteltta ja makkarangrilli. Ja ennenkaikkea myyntikohdeiden "rakentaminen" Olen ylpeä teistä! Tästä on helppo jatkaa. ISO KIITOS!

TÄSTÄ SE ALKOI
KETTIÖLLÄ AHERSIVAT MAIJA JA LIISA
KAHVITELTAN "KASOORI" ARVI
Kahviteltalla oli kiireisintä. Siellä jatkuvati kuuden hengen ryhmä kolme lättypannua kokoajan täysillä.
Kaiken palkisti tyytyväinen asikaskunta.. saimme kiitosta - se lämmitti.
Kyllä siellä myöskin makkarat kävi kaupan
KÄSITÖIDEN ESILLÄ OLO JA MYYNTI SEKÄ ARPOJEN MYYTI OLI OMANA OSATONA RAAHELAN PÄÄDYSSÄ.

Miksi juuri Raahen ja Ympäristön Eläkkeensaajiin?
Yhdistyksemme on toiminut jo 45 vuotta. Pirteä elinvoimainen ja eteenpäin, pyrkivä. Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on Suomen toiseksi suurin eläkeläisjärjestö reilut 80 000 jäsentä. Se on tutkitusti tunnetuin eläkeläisjärjestö. EKL- yhdistykset tarjoavat eväitä eläkevuosiin: monipuolista harrastetoimintaa, kilpailuja, matkoja, ja monenlaista muuta yhdessä tekemistä ja viihtymistä.
Meillä Raahessa on 9 toimivaa kerhoa viikoittain – tutustu kerho-ohjelmaamme – tule tutustumaan toimintaamme viihdyt varmasti.
Meillä ei katsota ikävuosia, tule jo lähestyessä eläkevuosia tai työkyvyttömyyseläkeläisenä. Liittyminen on helppoa ”Liity jäseneksi sivulla” tai soitto jäsenasian hoitajalle.
Käy sivulla ”Mikä on EKL ja tiedotteet" Siellä on Jäsenyys ja jäsen edut – tutustu niihin.

Puutyökerho
Naisten käsityäpiiri

 

Tässä muutama kuva Pökkylän matkan muistoista. Olipa se toisi hieno, yllättävä ja ystävällinen paikka. Kyllä kympillä saa kunnon viidyttävän matkan aikaan. Iloinen avoin emäntä antoi sellaisen tietopaketin paikasta jotta eiparemmasta väliä. Ja kahvipöytä  monimaiset pullat ja kakut ja ei nirsoillut snatsikupin jos toisenkin sai ottaa.      

EKL: n Oulun piirin rannalta onginnan tulokset "Kilapilutointa" sivulla tässä muutama kuva tapahtumasta - kiitos hyvällä talkoo porukalle.

 

"Ravintola" valmiina palvelemaan
Kuva kauniilta kanavalta
Siimat on tiukilla
Voittaja joukkueet
Kuvassa Naisten ja Miesten sarjan "mitalistit"